Cultureel Podium Gendt

Het Cultureel Podium Gendt (C.P.G.) is een nieuwe loot aan de stam van Stichting Providentia. Er zullen in de komende jaren diverse uiteenlopende culturele activiteiten georganiseerd gaan worden. Op deze pagina zullen de activiteiten extra aandacht krijgen! WIJ gaan je zeker op de hoogte houden van wat er gaat komen!

Theatergroep het Web komt op 7.3.2020 naar Gendt met de theatervoorstelling #TEMMENVANHETBEEST

Cultureel Podium Gendt is er in geslaagd om deze bekende theatergroep te strikken voor de première van hun nieuwe voorstelling #TEMMENVANHETBEEST.


CPG organiseert: Kerstborrel met Kerstmuziek uitgevoerd door de RDM Band!

Op 15 december vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom. Eerst even de kerstmarkt over en daarna op temperatuur komen in het Providentia.

Kerstmis

Op 14 september 2019 organiseerde het Cultureel Podium Gendt “Martijn van Vuuren zingt Hollandse Meesters”

Dit is een muzikaal programma van zo’n twee uur vol afwisselende liedjes van overleden Nederlandstalige artiesten. (Toon Hermans, Wim Sonneveld, Ramses Shaffy, Frans Halsema e.d.) Van luisterliedjes, tot meezingers, van komische nummers tot liedjes met een traan. Dit programma werd op een komische en interactieve manier aan elkaar gepraat. Martijn werd begeleid door een vijfkoppig combo.


C.P.G. startte groots op 19 janauri 2019 met haar eerste activiteit Wes zingt Toon, een programma met veel humor en muziek.

Artikel Groeten Uit Gendt