Menu Sluiten

Beheerders Providentia stoppen na 18 jaar

Bron: Gemeentenieuws, 18.2.2024

GENDT – Afgelopen december hebben Marion en Joni Dümmer aangegeven om per 1 maart 2024 te stoppen als beheerders van zaal Providentia. Het bestuur van Stichting Providentia Gendt vindt dat natuurlijk erg jammer, juist omdat zij het aanspreekpunt en de stuwende kracht zijn geweest bij alle activiteiten binnen de muren van Providentia. 

Zij hebben in de afgelopen 18 jaar een zeer belangrijke rol gespeeld in waar Providentia voor staat: een thuis voor de kerngebruikers De Gentenarren, harmonie St.Caecilia en schutterij St. Sebastianus en al die andere verenigingen en gebruikers.

Dit betekent dat Providentia een fikse uitdaging heeft. “Het beheer gaan we natuurlijk opnieuw invullen. Het vaste team van vrijwilligers willen we gaan uitbreiden met mensen die verantwoordelijkheid niet schuwen. Daarnaast gaan we ook op zoek naar uitbreiding van het huidige bestuur, dit alles onder het motto: ‘vele handen maken licht werk’. Dus wil en kun je een bijdrage leveren op het gebied van onderhoud, website beheer, horeca of het organiseren van een evenement, laat het ons weten! Voor meer informatie, kijk op onze website (www.providentiagendt.nl) en neem gerust contact op met ons via: info@providentiagendt.nl.”

“Natuurlijk zullen we nog stilstaan bij het afscheid van Marion en Joni. Na 1 maart kan men voor evenementen, vragen, et cetera contact opnemen via de website (www.providentiagendt.nl) of via mailadres evenementen@providentiagendt.nl. Telefonisch blijven wij natuurlijk ook bereikbaar op werkdagen vanaf 17.00 tot 21.00 uur.