Menu Sluiten
Stichting Carnavalsgezelschap De Gentenarren

Organisator

Stichting Carnavalsgezelschap De Gentenarren
Email
info@gentenarren.nl
Website
https://www.gentenarren.nl/home

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 05 feb 2023
  • Time: 08:00
Providentia Gendt

Locatie

Providentia Gendt
Dorpstraat 5, 6691 AV Gendt

Datum

05 feb 2023
Expired!

Tijd

14:00

Pronkzitting 2023

Zaterdag 4 en zondag 5 februari pronken de Gentenarren voor Prins Goewan d’n Leste en zijn schoonheid Janneke.  

Tijdens de Pronkzitting wordt Providentia omgetoverd tot het Gentenarrentheater voor zang, dans en lach. Buuts, sketches en entertainment wisselen elkaar in hoog tempo af.

Ieder jaar weer genieten vele honderden mensen van de pronkzitting van de Gentenarren, één van de absolute hoogtepunten in de aanloop naar het carnavalsweekend. Gezien het aantal al gereserveerde kaarten zijn er ook dit jaar 2 zittingen. De avondvoorstelling vindt plaats op zaterdag 4 februari en de zondagmiddagmatinée op 5 februari 2023.

Het plaatselijke talent is al maanden bezig met tal van uiteenlopende acts om de bezoekers een onvergetelijke avond voor te schotelen.

We starten de avond om 20:11 uur. Het podiumprogramma is rond 23:30 uur afgelopen. Voor de liefhebbers begint dan een afterparty en kan er worden nagenoten van de prachtige optredens. De matinée editie op de zondagmiddag start om 14:11 uur.

Mis dit niet en zorg dat je er als echte Gendtenaar bij bent. Zodat óók jij de volgende dag kunt zeggen: “Wat was het weer geweldig en wat hebben we ontzettend genoten!!”