Menu Sluiten
Stichting Carnavalsgezelschap De Gentenarren

Organisator

Stichting Carnavalsgezelschap De Gentenarren
Email
info@gentenarren.nl
Website
https://www.gentenarren.nl/home

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: 24 nov 2023
Providentia Gendt

Locatie

Providentia Gendt
Dorpstraat 5, 6691 AV Gendt

Datum

24 nov 2023
Expired!

Vrijwilligersgala 2023

Feestelijke ode aan de vrijwilliger

De vrijwilligers in Lingewaard vormen voor onze gemeente een onmisbare schakel in het functioneren van diverse organisaties. Of het nu om sport of zorg gaat, vrijwilligers zijn onmisbaar.

De Gentenarren hebben het initiatief genomen om jaarlijks voor een groep vrijwilligers een gala te organiseren. Het organiseren van een mooi feest zit immers in onze genen.

Het organisatiecomité “Lingewaards VrijwilligersGala” is een geleding van De Gentenarren en stelt ieder jaar vast welke groep vrijwilligers het betreffende jaar in aanmerking komt voor een “dankjewel” en uitgenodigd wordt voor het VrijwilligersGala van Lingewaard.

Het gala is geheel vrij toegankelijk met een keur aan Lingewaardse artiesten. De Burgemeester van Lingewaard is ambassadeur van het Lingewaards Vrijwilligersgala.

Aanmoedigingsprijs Maatschappelijk Betrokken Ondernemer

Tijdens het vrijwilligersgala wordt ook een aanmoedigingsprijs uitgereikt aan de Maatschappelijk Betrokken Ondernemer (MBO) van het jaar voor de gemeente Lingewaard. Deze prijs wordt door de burgemeester uitgereikt. Het begrip MBO staat voor het bereiken van een maatschappelijk resultaat vanuit een bedrijf of organisatie waarbij de wens om te helpen/goed te doen voorop staat.