Menu Sluiten
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Truckrun

september 25, 2021 @ 00:00

Truckrun 2021Wij zijn als bestuur benieuwd hoe het met jullie gaat? Nog fit en gezond? Of meer corona kilo’s op de kont 😊?
We weten het zeker, jullie vragen je ook af of en wat we dit jaar nog voor leuke dingen zullen krijgen. En misschien hebben jullie ook al eens gedacht aan de Truckrun van 25 september 2021? Wij ook! Want wat er vooral door ons heen gaat is de vraag of dat de run dit jaar door kan gaan. Eerlijk gezegd weten wij het ook niet! Wat we wel weten is dat het te vroeg is om de boel af te blazen. Daarbij komt ook dat we om ons heen steeds meer positieve geluiden horen over geplande festiviteiten. En zo moet het ook zijn! Daarom dan ook de belofte dat als het enigszins kan de Truckrun 2021 gaat plaatsvinden! We hopen dat jullie dan weer van de partij zijn zodat we samen weer wat moois kunnen neerzetten!
Inschrijvingen
De ingeschreven passagiers en chauffeurs van verleden jaar blijven gelden voor dit jaar. Mocht je onverhoopt niet meer aanwezig kunnen zijn dan horen wij dat graag. Dit biedt kansen voor anderen die nu op de reservelijst staan.

Gegevens

Datum:
september 25, 2021
Tijd:
00:00
Site:
https://www.providentiagendt.nl/evenementen/truckrun/