Menu Sluiten

Theatergroep Het WEB oogst succes in Providentia Gendt

bron: Gemeentenieuws zo 15 mrt 2020

GENDT – Het Cultureel Podium Gendt (CPG) had het voorrecht om de première van Temmen van het Beest te presenteren op zaterdag 7 maart in Providentia Gendt.

Theatergroep Het web heeft bewezen in voorgaande voorstellingen het publiek te boeien met hun voorstellingen en dat was in theater Providentia ook zeker het geval.

In deze bloedstollende thriller duikt Marjolein na een aanranding te hebben overleefd samen met haar twee beste vriendinnen Debbie en Patricia onder in een huisje in de duinen. Wanneer haar overvaller haar daar weet te vinden, besluit Marjolein terug te vechten en hem met meer dan gelijke munt terug te betalen.

In de zaal was de het muisstil en de spanning was onder het publiek duidelijk merkbaar. Er werd op scherpst van de snede geacteerd, het publiek keek geboeid toe. De vele enthousiaste reacties na de voorstelling waren vooral positief. Een vaste groep bezoekers wist Providentia al te vinden bij voorgaande voorstellingen.

Men had tevens de gelegenheid om na afloop in de gezellige foyer na te praten onder het genot van een drankje. Het blijkt eens te meer dat een avondje uit in Theater Providentia zeker de moeite waard is en een toneelvoorstelling als deze zeker voor herhaling vatbaar is. Het CPG hoopt in de toekomst weer mensen te mogen begroeten in de theaterzaal van Providentia.