Menu Sluiten

VSB Fonds doneert €45.000 voor Providentia Gendt

(Bron: Omroep Lingewaard 16 januari 2015)

Een donatie van €45.000 van het VSB Fonds voor het bestuur van stichting Providentia. Het VSB fonds dat ontmoeten en bereikbaarheid centraal stelt heeft het met de donatie mogelijk gemaakt om ook de toegankelijkheid en bereikbaarheid van Providentia verder te verbeteren. De donatie zal namelijk besteed worden aan een lift die de verdieping van Providentia voor iedereen toegankelijk maakt. Tevens zal een deel van de inrichting van de foyer hiervan gefinancieert kunnen worden.

Het VSBfonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft zich persoonlijk te ontwikkelen. VSB is actief op drie gebieden: Mens & Maatschappij, Kunst & Cultuur en Beurzen. Zij steunt projecten met geld, kennis, ervaring en een professioneel netwerk.

Met deze donatie is de investering voor de verbouwing voltooid. Wat het bestuur nu nog rest is de financiële middelen bij elkaar te krijgen voor de inrichting, stoffering, meubilair etc. Dit is geen kleine opdracht maar met alle initiatieven die momenteel worden ontplooid is de verwachting dat ook de inrichting in zijn geheel vernieuwd kan worden. Uw hulp is daarbij natuurlijk onontbeerlijk.